Contact opnemen met een Starterslening adviseur

Starterslening.nl is de landelijk werkende organisatie voor Starterslening. Onze vakbekwame adviseurs komen graag bij je aan huis om u te helpen aan een woning met Starterslening. Ook beantwoorden onze adviseurs graag al jouw vragen over het aankopen van je eerste woning, inclusief de beste financiering met de meeste subsidie in de maandlasten.Starterslening berekenen

Starters adviesgesprek
Contact opnemen met een Starterslening adviseur

Starterslening.nl is de landelijk werkende organisatie voor Starterslening. Onze vakbekwame adviseurs komen graag bij je aan huis om u te helpen aan een woning met Starterslening. Ook beantwoorden onze adviseurs graag al jouw vragen over het aankopen van je eerste woning, inclusief de beste financiering met de meeste subsidie in de maandlasten.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw vraag of verzoek, vragen wij je gebruik te maken van één van de volgende manieren om in contact met ons te komen:

Online berekenen hoeveel Starterslening je krijgt

Met de Starterslening rekentool zie je meteen voor hoeveel Starterslening je in aanmerking komt. Je ontvangt de uitslag binnen enkele minuten in je mailbox.

Gratis adviesgesprek over de Starterslening regeling

Maak hier een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Starterslening adviesgesprek. Je wordt teruggebeld door onze Starterslening adviseur om het gesprek in te plannen.

Direct Starterslening online aanvragen

Gaat je jouw eerste woning kopen met Starterslening? Vraag dan de Starterslening direct online aan. Na een persoonlijke controlecheck over jouw mogelijkheden met Starterslening, wordt er contact met je opgenomen om de benodigde papierwerk in te vullen en de aanvraag verder op de juiste manier af te handelen.

Maximale startershypotheek en laagste maandlasten bepalen

Wil je Starterslening vergelijken met de andere financieringsvormen voor starters op de woningmarkt? Bereken en vergelijk je maximale startershypotheek online. Je ontvangt een uitgebreide email met daarin een overzicht van de maximale mogelijkheden bij verschillende soorten financieringen zoals NHG, Koopsubsidie, Starterslening, garantstelling ouders e.d.

Kosteloos adviesgesprek over de woningfinanciering

Wil je weten hoe je de startershypotheekfinanciering rond krijgt met Starterslening? Vraag dan een kosteloze afspraak voor vrijblijvend advies over de volledige woningfinanciering met Starterslening aan. Je wordt teruggebeld door een in Starterslening gespecialiseerde hypotheekadviseur om een datum in de agenda te prikken.

Informatie voor professionals Ben je zelf professional op het gebied van Starterslening of wil je dat worden? Informeer bij onze afdeling intermediaire relaties naar de mogelijkheid om je bedrijf aan te sluiten bij onze organisatie. Bel 088 6643800, bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

Voor alle overige vragen, klachten, terugbelverzoeken, suggesties en/of tips gelieve gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

Contact

Starterslening.nl

Hoofdkantoor Starterslening.nl

Fascinatio Boulevard 1158
2909VA Capelle aan den IJssel

Algemeen telefoonnummer: 088-6643875

Afspraken afdeling:
Regio zuid:0183-727063
Regio midden:0318-745018
Regio noord:0529-726011

KVK: 61798878

AFM: 12007143

We werken samen met onafhankelijk financieel adviseurs die aangesloten zijn bij kwaliteitswaarborginstanties als de SEH, werken onder eigen KVK en AFM inschrijving en een aansluiting kunnen hebben bij gespecialiseerde adviesorganen en verder verdiepende kwaliteitskeurmerken.

Contactgegevens
jaar
Financiële gegevens
Veilige gegevensverwerking