Beoordeel deze pagina
9,5/10 (55)
Bedankt voor uw beoordeling
Stap 1/3

Adviesgesprek

Stap 1: Situatie

  • Garantie: laagste hypotheekrente
  • Kosteloos en vrijblijvend
  • 100% onafhankelijk, 40+ hypotheekverstrekkers
  • Binnen 24 uur duidelijkheid

Wilt u een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek? Ontdek binnen 24 uur al uw mogelijkheden en krijg antwoord op al uw vragen.


"Er wordt goed geluisterd naar de vragen en wensen die je hebt. De adviseur probeerde er altijd bij aan te sluiten en geeft heldere uitleg en advies in begrijpelijke taal."
   Michael

Wij kunnen je als Starter op de woningmarkt uitstekend helpen met het vinden van de voordeligste hypotheek. Wij zijn de onafhankelijk specialist voor Starters en handelen voor alle banken. Je wordt teruggebeld voor het inplannen van het informatieve Starterslening adviesgesprek. Op dit startersgesprek krijg je onder andere te weten hoe je voor zoveel mogelijk Starterslening in aanmerking komt, welke starterswoningen je kunt kopen, en hoeveel maandlasten je kwijt bent voor een verantwoorde startershypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en Starterslening.

Neem eventueel je ouders of voogd mee naar het Starterslening gesprek, want dan wordt al snel duidelijk dat je zelfstandig de woning kunt kopen dankzij de regeling. Neem de makelaars en of projectontwikkelaars brochures van eventuele starterswoningen die je al op het oog heeft mee naar het gesprek - en anders kan de Starterslening adviseurs je wijzen op enkele interessante en betaalbare starterswoningen in jouw regio.

De landelijk erkende Starterslening adviseurs van starterslening.nl werken volledig transparant voor jou als starter. Stel ons zoveel mogelijk vragen, want dan kunnen wij je laten ontdekken dat deze specialisten door en door weten hoe deze regeling in elkaar zit. Je zult elke euro Starterslening krijgen waar je recht op hebt.

N.B. Vul de invoervelden zo goed mogelijk in, dan kunnen wij je het beste adviseren!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2/10!