Beoordeel deze pagina
10/10 (1)
Bedankt voor uw beoordeling

Startersspecialist

Bijgewerkt op Monday 03 February 2020

De aankoop van een woning is vaak een van de grootste en belangrijkste aankopen in uw leven. Voor u als starter is dit een spannend moment. U wordt met veel onbekende zaken geconfronteerd. Er komen bij elke stap regels en procedures kijken: de aankoop, het afsluiten van de hypotheek, de belastingen. Alles is nieuw voor starters op de woningmarkt.

Het is handig als u gedurende dit traject wordt bijgestaan door specialisten, die als geen ander weten wat er allemaal moet worden geregeld. Onze onafhankelijke adviseurs staan voor u klaar. Vanaf het berekenen en toelichten van de financiële mogelijkheden tot aan de overdracht van uw eerste huis bij de notaris.

Het kopen van een woning

U kunt bij een specialist terecht om te kijken wat er allemaal mogelijk is op financieel gebied. Nadat een Startersspecialist heeft berekend wat u, inclusief eventuele subsidie- en stimuleringsmaatregelen, kan lenen kunt u op zoek gaan naar de perfecte woning.

Wellicht heeft u al een huis op het oog. De Startersspecialist kan u begeleiden bij de aankoop. In overleg met u doet hij de biedingen naar de verkopende makelaar en alle verdere onderhandelingen over de opleverdatum, roerende zaken en dergelijke. Ook kan hij u helpen om te kijken wat voor rechten en plichten er allemaal op het onroerend goed rusten, zoals erfdienstbaarheden en eventuele speciale aantekeningen in het kadaster. U heeft dus geen aankoop makelaar nodig, deze rol wordt vervuld door de Startersspecialist.

Speciale regelingen

De Startersspecialist onderzoekt voor welke subsidie-of stimuleringsregelingen u in aanmerking komt:

  • Koopgarant
  • Koopzeker
  • Starterslening
  • Kopen met korting
  • Koopcomfort
  • Start met korting

Verder zijn er nog verschillende lokale regelingen en diverse energiesubsidies waar u voor in aanmerking zou kunnen komen. De Starterspecialist zorgt ervoor dat u alle mogelijke regelingen kunt benutten.

Het regelen van de juiste hypotheek met de laagste rente

De Startersspecialist kan de hypotheek op maat voor u leveren. Wilt u extra aflossen? Of wilt u een zo laag mogelijke maandlast? Welke risico’s moeten er afgedekt worden? Wat gebeurt er bij overlijden of arbeidsongeschiktheid? Met welke zaken moet u allemaal rekening houden bij de gezinsplanning? Kortom, de Startersspecialist weet wat er allemaal belangrijk is bij het kopen van een huis en helpt u om uw woonwensen nu en in de toekomst in goede banen te leiden.

Hypotheekverstrekkers

Een hypotheek afsluiten die aansluit bij uw plannen? Een Startersspecialist helpt u bij het vinden van de juiste bank en hypotheek. De Startersspecialist heeft in ieder geval alle verschillende hypotheekverstrekkers in huis om ervoor te zorgen dat u het aanbod krijgt wat bij u past. Zo vinden jullie samen een hypotheek die niet alleen de beste voorwaarden heeft, maar ook de laagste maandlasten.

Snelle en overzichtelijk procedure

Een Startersspecialist houdt u gedurende het traject op de hoogte van de te nemen stappen. Zo weet u ten alle tijden in welke fase van het aankoop- of financieringstraject u zich bevindt. Zo weet u precies wat u nog moet doen om de koop en/of financiering rond te krijgen.

Autoriteit Financiële Markten

Elke financieel adviseur dient een vergunning te hebben van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), die op de website van de AFM traceerbaar te zijn. Dankzij de jaarlijkse toetsing door de AFM weet u zeker dat de adviseur voldoende gekwalificeerd is. Tevens is hij met deze kwalificatie verplicht om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering in stand te houden. Zo heeft u via de verzekering een extra garantie dat uw hypotheekdossier voldoet aan de eisen.

Eerste afspraak altijd vrijblijvend

Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend en kosteloos. In dit gesprek kunt u kennis maken met de financieel adviseur en zal de adviseur u vertellen wat hij allemaal voor u kan doen.

Laat u goed adviseren

Laat u goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maakt u een goede keuze en kunt up profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts
  • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
  • Wij zijn 100% onafhankelijk
  • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

200.000+ Klanten geadviseerd

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs hebben altijd een kantoor bij u in de buurt. De adviseurs komen ook graag bij u aan huis voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?