Beoordeel deze pagina
9/10 (1)
Bedankt voor uw beoordeling

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wij raden aan om altijd onafhankelijk financieel advies in te winnen. Wij werken uitsluitend met onafhankelijke tussenpersonen. Wij krijgen dan ook geen voorgoeding van geen enkele productvoerder of regelingverstrekker.

Starterslening.nl werkt uitsluitend samen met onafhankelijke en erkende hypotheekadviseurs uit heel Nederland. Ons zorgvuldig opgebouwd netwerk omvat alleen betrouwbare adviseurs die gespecialiseerd zijn in hypotheken voor starters. Wij werken derhalve alleen met tussenpersonen die bewezen goed advies geven aan starters op de koopwoningmarkt. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u altijd met de beste adviseur uit uw regio en voor uw persoonlijke situatie te maken heeft.

Alle informatie op deze website is volstrekt onafhankelijk opgesteld door financieel specialisten die houden van hun vak als startersadviseur. Wij werken samen met partijen als de Rijksoverheid, provincies, gemeenten, makelaars, hypotheekadviseurs, woningcorporaties en projectontwikkelaars. Deze website ontvangt geen provisies van banken/hypotheekverstrekkers. U kunt er dus op vertrouwen dat u altijd het beste advies krijgt.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?