Beoordeel deze pagina
9,5/10 (2)
Bedankt voor uw beoordeling

Onafhankelijk hypotheekadvies

Bijgewerkt op Monday 03 February 2020

Starterslening.nl werkt uitsluitend samen met onafhankelijke en erkende hypotheekadviseurs uit heel Nederland. Ons zorgvuldig opgebouwde netwerk omvat alleen betrouwbare adviseurs die gespecialiseerd zijn in hypotheken voor starters.

Een afspraak met een van onze hypotheekexperts

  • 100% onafhankelijk advies
  • Een expert in de buurt
  • Advies op maat
  • Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend

Wij werken met onafhankelijke en gespecialiseerde hypotheekadviseurs uit het hele land. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u altijd wordt gekoppeld aan de beste adviseur voor uw persoonlijke situatie.

Het beste onafhankelijke hypotheekadvies

Wij raden aan om altijd onafhankelijk financieel advies in te winnen. Wij werken uitsluitend met onafhankelijke hypotheekadviseurs. Wij krijgen dan ook geen provisies van banken en andere hypotheekverstrekkers. U kunt erop vertrouwen dat u altijd het beste onafhankelijke advies krijgt.

Laat u goed adviseren

Laat u goed adviseren over de mogelijkheden tot een hypotheek. Zo maakt u een goede keuze en kunt up profiteren van de meest voordelige mogelijkheden.

Maak gebruik van onze 280 experts
  • Wij opereren landelijk. Dus altijd in de buurt
  • Wij zijn 100% onafhankelijk
  • De eerste analyse is gratis en vrijblijvend

200.000+ Klanten geadviseerd

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs hebben altijd een kantoor bij u in de buurt. De adviseurs komen ook graag bij u aan huis voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

U weet binnen 5 minuten hoeveel hypotheek u kunt krijgen!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?