Promoot Starterslening

Onze website over Starterslening biedt starters op de woningmarkt alle informatie en hulpmiddelen die zij nodig hebben om een eigen woning te kunnen kopen. Draag bij aan de bekendheid van de Starterslening en deze website door gebruik te maken van onderstaande promotiemiddelen.

Voor particulieren

Indien u zelf starter op de woningmarkt bent (of iemand kent die momenteel aan het oriënteren is op de koopwoningmarkt) dan kunt u ons eenvoudig helpen om de Starterslening te promoten door huizenkopers te attenderen over onze website.

Veel startende huizenkopers weten namelijk nog niet dat de Starterslening bestaat en of ze voor Starterslening in aanmerking komen.

Misschien hebt u wel een vriend of vriendin, kennis of collega, zoon of dochter etc. die momenteel voor een eerste woning aan het kijken is, maar nog onvoldoende over de Starterslening heeft gehoord? Voorkom dat zij geld mislopen en attendeer ze over het bestaan van de Starterslening.

Facebook, twitter, google plus

Voor werkgevers

Als werkgever kan het zeer de moeite lonen om uw werknemers te attenderen op de Starterslening. Want zij kunnen met deze financieringsregelingen voordeliger hun eerste huis kopen. Hiermee wordt de eigen koopwoning bereikbaar voor alle salarisniveau's in uw organisatie.

Voor makelaars

Als u zelf woningmakelaar bent of woningen te koop heeft staan, dan kunt u ons helpen met de promotie van de Starterslening door bij uw woningaanbod de mogelijkheden omtrent de Starterslening voor de huizenkoper te vermelden.

Via de woningenwebsite KortingsHuizen.nl kunt u uw woningaanbod daarnaast extra onder de aandacht brengen bij huizenkopers door uw woningbestand aan ons aan te leveren. Als bijkomend voordeel onderzoeken wij dan voor elk van uw te koop staande woningen de mogelijkheden voor voordelen, kortingen, subsidies en ook de Starterslening.

Wilt u meer informatie over het plaatsen van uw woningaanbod op deze website en op KortingsHuizen.nl? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0886643875. Onze afdeling verkoop en ondersteuning helpt u vervolgens verder.

Voor financieel adviseurs

Als u zelf financieel adviseur bent bij een hypotheekbank of als intermediair, dan kunt u ons helpen met de promotie van de Starterslening door u aan te sluiten bij ons netwerk van in Starterslening gespecialiseerde onafhankelijk intermediairs.

Wanneer u zich aansluit bij starterslening.nl dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Wij trainen u en uw collega's in het deskundig adviseren over de Starterslening.
  • Wij brengen startende huizenkopers in contact met uw advieskantoor.
  • Wij voorzien u van de hulpmiddelen om deze huizenkopers zo goed mogelijk te helpen met hun eerste hypotheek.

Wilt u meer informatie over een aanstelling als financieel adviseur bij starterslening.nl? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0886643875. Onze afdeling verkoop en ondersteuning helpt u vervolgens verder.

Voor webmasters

Als u een website beheert en een groot aantal bezoekers weet te trekken naar uw website, dan kunt u ons helpen met de promotie van de Starterslening door op uw website te vertellen over de Starterslening en een actieve link op te nemen naar onze website starterslening.nl.

Wij bieden webmasters diverse handige tools waarmee zij ons berekenings-, vergelijkings- en aanvraagtools kunnen insluiten op hun eigen website.

Wanneer u op enige manier een actieve link plaatst of één van onze tools insluit, dan komt uw website in aanmerking voor gratis vermelding op onze website starterslening.nl. Hiermee ontstaat een wederzijdse doorverwijzing waardoor zowel u als wij meer mensen kunnen bereiken.

Bereken hier je recht op renteloze Starterslening

Bereken direct of je voor de beoogde koopwoning in aanmerking komt voor een renteloze Starterslening, en zo ja wat de hoogte is van de renteloze lening. Je ontvangt direct na het versturen van de berekening de uitslag per e-mail.

Je ontvangt dan de navolgende informatie over de Starterslening:

  • Doet de gemeente waar ik een koopwoning op het oog heb mee met de regeling?
  • Voldoe ik aan de voorwaarden om de starterslening te krijgen?
  • Hoeveel kan ik maximaal aan starterslening krijgen?
  • Wat worden dan mijn maandlasten inclusief de starterslening?
  • Hoe kan ik de starterslening aanvragen?

Het is mogelijk dat er contact met u wordt opgenomen om de volledigheid van de berekening te controleren.

GEMEENTELIJKE STARTERSLENING BEREKENEN

Starterswoning: De gemeente toetst of de beoogde starterswoning in aanmerking komt.
Financiële gegevens: De Starterslening is een inkomensafhankelijke regeling.

N.B. Alleen volledig ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen. Het laden van de volgende pagina kan enkele seconden duren.

GRATIS STARTERSLENING ADVIESGESPREK AANVRAGEN

je financiële gegevens:

Je financiële gegevens:

Contactgegevens:
jaar
Veilige gegevensverwerking